Onze praktijk

Neem contact op

Onze praktijk

Welkom bij Dierenkliniek Smarius. Wij zijn een nieuwe, goed geoutilleerde eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren gelegen te Tilburg. Bij ons krijgt uw huisdier altijd de meest professionele veterinaire zorg. De kliniek is in handen van 3 ervaren dierenartsen. Zij worden versterkt door 4 paraveterinairen. Bij Dierenkliniek Smarius staat de aandacht voor uw huisdier centraal. We verwelkomen u graag!

Neem contact op

Bij Dierenkliniek Smarius krijgt uw huisdier de meest professionele veterinaire zorg. De kliniek is in handen van twee gediplomeerde dierenartsen, die naast gespecialiseerd werk ook persoonlijke aandacht geven en betrokken zijn bij ieder dier.

BALIE

De balie is het eerste wat u ziet wanneer u de praktijk binnen komt. U wordt hier ontvangen door één van onze assistentes. Tijdens de openingsuren kunt u hier altijd terecht voor het afhalen van medicijnen en voeding. Ook staan onze assistentes u graag te woord over de verzorging van uw huisdier.

WACHTKAMER

We proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Desondanks is het soms noodzakelijk om even te wachten. Om het wachten dan ook zo aangenaam mogelijk te maken, worden tijdschriften en een digitaal scherm voorzien. Jullie viervoeters kunnen hier in tussentijd ook hun dorst lessen.

BEHANDELKAMER

In de behandelkamer wordt u ontvangen door de dierenarts. Deze zal uw huisdier volledig nakijken en aan de hand van verschillende vragen tot een diagnose komen. Afhankelijk van de diagnose wordt er een gepast behandelplan opgesteld.

OPERATIEKAMER

De operatiekamer is uitgerust met moderne apparatuur. Hierdoor wordt uw huisdier gedurende de hele ingreep via de monitor in de gaten gehouden. Hierop kunnen we onder andere de hartslag, ademhaling, zuurstof- en CO²-gehalte waarnemen.

OPNAME EN RECOVERY

Na een operatieve ingreep wordt uw huisdier naar de recovery gebracht. Daar kan het in alle rust ontwaken en wordt het nauwlettend in de gaten gehouden. Ook verblijven hier af en toe dieren in de opname die extra zorg nodig hebben die men thuis niet altijd kan bieden.

RADIOLOGIE

Hier bevindt zich het röntgenapparaat en het echografisch toestel. Die hebben we soms nodig om verder onderzoek te doen. In verband met stralingen van de röntgen, wordt speciale kledij gedragen te bescherming. Hierdoor is het niet altijd toegestaan om bij uw huisdier te blijven gedurende dit onderzoek.

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.