Huisdier Titeren

Neem contact op

Titerbepaling

Binnen onze dierenkliniek hebben wij een dierenarts die gekwalificeerd is voor het uitvoeren van titerbepalingen bij uw hond of kat. U kunt dit nagaan op onderstaande lijst van gekwalificeerde dierenartsen: 

Via een titerbepaling wordt de aanwezigheid van antistoffen gecontroleerd in het bloed van uw huisdier. Hierdoor kunnen we zien of het nodig is om uw huisdier opnieuw te enten of als de bescherming nog voldoende hoog is. Bij pups en kittens gaan we juist kijken wanneer de maternale antistoffen laag genoeg zijn om dan op het juiste tijdstip te kunnen enten.

Titerbepalingen kunnen niet voor alle ziekten worden uitgevoerd. De ziekte van Weil is hier een voorbeeld van. We raden dan ook aan om deze inenting jaarlijks te herhalen.

Let wel op: titeren vervangt het inenten niet! We gaan dit alleen op het juiste moment doen.

Indien u hierover vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

 

TITEREN

Binnen onze dierenkliniek hebben wij een dierenarts die gekwalificeerd is voor het uitvoeren van titerbepaling bij uw hond of kat. Via een titerbepaling wordt de aanwezigheid van antistoffen gecontroleerd in het bloed van uw huisdier  en kunnen we zien of het nodig is om uw huisdier opnieuw te enten.

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.