Behandelingen

Neem contact op

Alle behandelingen

Hier lees u welke behandelingen wij kunnen aanbieden voor uw huisdieren. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde dierenartsen en paraveterinaire assistenten. Onze praktijk is zeer modern uitgerust, zodat de diverse behandelingen met het beste resultaat kunnen worden uitgevoerd. Weet u niet welke behandeling uw huisdier nodig heeft, of wilt u langskomen op het spreekuur? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Bij Dierenkliniek Smarius krijgt uw huisdier de meest professionele veterinaire zorg. De kliniek is in handen van twee gediplomeerde dierenartsen, die naast gespecialiseerd werk ook persoonlijke aandacht geven en betrokken zijn bij ieder dier.

Inenten

Diverse vaccinaties voor uw huisdier

Huisdier chippen

Uw huisdier chippen en registeren

Ontwormen

Ontwormen voor diverse huisdieren

Ontvlooien

Behandeling en preventie

Sterilisatie & Castratie

Professionele behandeling en zorg

Voedingsadvies

Gespecialiseerd advies voor uw dier

Gebitsbehandeling

Voor een sterk en gezond gebit

Euthanasie

Met zorg en respect voor uw dier

Titerbepaling bij uw hond of kat

Binnen onze dierenkliniek hebben wij een dierenarts die gekwalificeerd is voor het uitvoeren van titerbepalingen bij uw hond of kat. Via een titerbepaling kunnen wij zien of uw huisdier goed beschermd is tegen een aantal ziektes of wij kunnen bij pups en kittens ook het goede moment van enten gaan bepalen.

Bij zo een titerbepaling gaan wij de hoogte van de aangemaakte antistoffen gaan meten bij uw huisdier. Indien die hoog genoeg zijn, hoeft er niet geënt te worden. Dit kan helaas niet gemeten worden bij alle besmettelijke ziekten. De ziekte van Weil is hier een voorbeeld van en wij raden dus aan deze wel jaarlijks te herhalen voor een goede bescherming.

Let wel op: titeren vervangt het inenten niet! Een inenting blijft heel belangrijk voor het welzijn van uw huisdier. We proberen alleen op een goed moment te enten. 

Indien u hierover vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

 

 

    TITEREN

    Contactformulier

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.