Diersoorten

Maak een afspraak

Diersoorten

Wanneer uw huisdier te maken krijgt met ziekte, gaat uw eerste zorg uit naar het vinden van professionele hulp. Bij Dierenkliniek Smarius staat uw huisdier altijd centraal en kunt terecht voor de juiste hulp en ondersteuning. U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, knaagdier, klein gezelschapsdier en kleine vogel.

Neem contact op

Bij Dierenkliniek Smarius krijgt uw huisdier de meest professionele veterinaire zorg. De kliniek is in handen van twee gediplomeerde dierenartsen, die naast gespecialiseerd werk ook persoonlijke aandacht geven en betrokken zijn bij ieder dier.

Met uw hond naar de dierenarts

Wanneer u met uw hond naar de dierenarts moet kan dat best spannend zijn. Zowel voor uw hond als voor uzelf. Zo maken de onbekende dieren en geuren het voor de hond spannend en speelt de reden van het bezoek voor u een rol. Uw hond voelt zich (waarschijnlijk) niet goed en u weet niet hoe het bezoek uitpakt. Al deze onzekerheid kan voor onrust zorgen. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Met uw kat naar de dierenarts

Het kan best spannend zijn om met uw kat naar de dierenarts te moeten. Zowel voor uw kat als voor uzelf. Zo maken de onbekende dieren en geuren het voor uw kat spannend en speelt de reden van het bezoek voor u een rol. Uw hond kat zich (waarschijnlijk) niet goed en u weet niet hoe het bezoek uitpakt. Al deze onzekerheid kan voor onrust zorgen. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Voor het eerst met uw kat naar de dierenarts? Neem voor tips contact op met Dierenkliniek Smarius!

Met uw konijn naar de dierenarts

Om met uw konijn naar de dierenarts te moeten, kan spannend zijn. Zowel voor uw konijn als voor uzelf. Zo maken de onbekende dieren en geuren het voor uw konijn spannend en speelt de reden van het bezoek voor u een rol. Uw konijn voelt zich (waarschijnlijk) niet goed en u weet niet hoe het bezoek uitpakt. Al deze onzekerheid kan voor onrust zorgen. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Voor het eerst met uw konijn naar de dierenarts? Neem voor tips contact op met Dierenkliniek Smarius!

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.